BETONIVUORI
fiseen

Yritys

Betonivuori Oy on perustettu vuonna 2006 ja olemme nuori ja dynaaminen yritys yhdistettynä vuosien kokemukseen betonialalta. Teemme kaikenlaisia betonivaluja pienistä muutaman neliön porrasvaluista aina suuriin teollisuustilojen vaativiin pysty- ja vaakavaluihin mukaan lukien erilaiset lattiavalut. Asiakkaitamme ovat yhtä lailla omakotitalojen rakentajat kuin suuret rakennusliikkeetkin. Yhteistyökumppaneina meillä on alan parhaat osaajat.

Meille asiakkaiden tyytyväisyys on kunnia-asia ja haluamme olla asiakkaiden luottamuksen arvoisia. Teemme asiat kerralla kuntoon siten, ettei niitä tarvitse tehdä uudelleen. Ja jos jotain yllättävää tapahtuu eikä työmme laatu vastaa luvattua, olemme valmiit korjaamaan työmme jäljen. Betonivuori Oy antaa työllensä takuun.

Betonivuori lunastaa lupaukset

Haluamme olla alamme paras toimija ja teemme sen eteen töitä joka päivä pyrkimällä kehittämään toimintaamme ja opettelemalla koko ajan uusia asioita. Olemme ylpeitä osaavasta henkilökunnastamme; he lunastavat ne lupaukset, jotka asiakkaillemme annamme.

Kalustona meillä on kuljetuspumppuautoja eli pumeja 28-32 metrisillä puomeilla sekä 39 metrisellä puomilla varustettu pumppu. Betonin pumppaus onnistuu siten myös haastaviin kerrostalokohteisiin tai muuten pidemmällä oleviin betonivalukohteisiin tai suurempaa valunopeutta vaativampiin teollisuuskohteisiin.

Kuulumme luonnollisesti Tilaajavastuu.fi -ohjelmaan ja olemme Suomalaisen Työn Liiton-jäsen ja sen Avainlippu-yritys.

Rekisteriseloste