BETONIVUORI
fiseen

Om Betonivuori Ab

Betonivuori Ab startade i året 2006 och idag vi är ung och dynamisk företag kombinerat med lång erfarenhet om betongbranschen. Vi kan göra olika betong gjutningar från små trappsteg gjutning till stora och krävande industri horisontell och vertikal gjutningar däribland olika betonggolv. Våra kunder är egen hus byggare såsom stora byggbolagen. Våra samarbetspartner är sina egna branscher bästa.

Får oss våra kunders belåtenhet är viktig och vi vilja förtjäna våra kunder förtroende varje dag. Vi vill göra alla våra jobbar färdig helt tvärt så att man inte vara tvungen att göra de åter. Och om någonting överraskande inträffas och kvalitet om våra arbeten är inte vad är har lovat, vi är färdig att ta hand om reparation. Betonivuori Ab kommer att ansvara om sitt arbete.

Betonivuori Ab ville vara det bästa om branschen. Vi jobbar varje dag om att uppnå detta målsättningen och vi söker in att utveckla våra aktiviteter och lära oss hela tiden nya ärenden och praxis. Vi är stolta av vår kunniga personal som löser ut alla löfte vi ger till våra kunder.

Vi levererar betong och gör gjutningar med so kallade ”pumi” (ordet kommer från engelsk pump & mixer) fordon som har både trumma, pump och bom (28 eller 32 meter) och en pump med 39 meter bom innan trumma. Betong pumpning orkar därför också till utmanande ställe (tillexempel renovering ställe uppe i gamla höghus eller andra ställe som är längt från fordon).  Med pumi det är kosteffektiv och miljö vänligt att har betong och pumpning med ett fordon.

Naturligtvis Betonivuori Ab tillhöra på Tilaajavastuu.fi program och vi är medlem av Förbundet för Finländskt Arbete och en av sitt Nyckelflag bolaget.